Wijshoutjes!

 

dsc_2418a

Voor je dagelijkse portie inspiratie is het natuurlijk leuk als je elke dag wordt herinnerd aan een inspirerende quote! Herinner je nog de tegeltjes die in grootmoeders toilet hingen?! Okay eerlijk is eerlijk, die zijn echt outdated. Maar dat maakt een tegeltjeswijsheid niet minder leuk! En zo werden deze super leuke moderne tegeltjes geboren. Wijshoutjes!!! Ze zijn zo leuk dat je ze het liefst door je hele huis heen hebt hangen.

Werkwijze:
De tegels maak ik zelf. Ik gebruik mijn eigen foto’s (of die van mijn zus), bewerk ze, zoek er een mooie quote bij (soms ook andersom). Dit ontwerp druk ik af op hoogwaardig papier, en zet het strak op het hout. Voor een nog mooiere afwerking lak ik ‘m af en voilá, een super leuk schilderijte voor in je toilet, op de schouw, of waar dan ook waar je even geinspireerd wilt raken :)..


“De Levensgenieter”

Deze versie heeft de tekst “Let’s drive away and fall in love with life”. De foto is gemaakt in de kleine straatjes van Italië. Kan jij ook zo genieten van alles wat het leven te bieden heeft? Wil jij het liefst elke dag op ontdekkingstocht gaan? Dan is dit wijshoutje echt wat voor jou. Voor de avonturiers, de dromers, de levensgenieters onder ons.

Afmeting:
10×15 cm

Prijs:
€8,50

wijshoutje-button


“De Smartphone Lover”

Deze versie heeft de tekst “If you manage to look up from your phone, life is pretty amazing”. De foto is genomen in Slovenië, bij een waanzinnig meer. Ben jij iemand die zoveel op d’r smartphone zit dat je vergeet om je heen te kijken? Zit je liever in je scherm dan buiten? Dan is dit wijshoutje echt wat voor jou! Het herinnert je eraan dat buiten je telefoon om ook zo veel te beleven valt!

Afmeting:
15×15 cm

Prijs:
€10,-

wijshoutje-button


“De Reiziger”

Deze versie heeft de tekst “I haven’t been everywhere, but it’s on my list”. De foto is gemaakt bij die indrukwekkende Grand Canyon door mijn lieve zus! Ben jij ook zo’n reizig(st)er die het liefst de hele wereld over gaat? Die het liefst de hele wereldkaart onder prikt met punaises? Dan is dit wijshoutje echt wat voor jou. Voor de avonturiers, de wanderlusters onder ons.

Afmeting:
10×15 cm

Prijs:
€8,50

wijshoutje-button


“De Piekeraar”

Deze versie heeft de tekst “Geloof niet alles wat je denkt”. De foto is gemaakt in Ayutthaya, Thailand, van het buddha hoofd vergroeid in een boomstam. Ben jij ook zo’n piekeraar, hard voor jezelf, denk je vaak dat je iets niet kan of dat een ander beter is? Dan is dit wijshoutje echt wat voor jou, zodat je weer beseft dat je gedachten echt niet waar hoeven te zijn en je het dus mooi kan loslaten. Vaak maak we onszelf dingen wijs, terwijl dit echt geen ‘bewezen waarheid’ is! Dus gewoon niet meer geloven wat je denkt!

Afmeting:
15×15 cm

Prijs:
€10,-

wijshoutje-button


“De Veranderaar”

Deze versie heeft de tekst “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”. De foto is genomen in Finland, met een pak sneeuw waar je u tegen zegt. Ben jij iemand die graag iets ziet veranderen, iets aan jezelf of aan je situatie, in je werk of juist privé? Dan is dit wijshoutje wat voor jou!

Afmeting:
10×15 cm

Prijs:
€8,50

wijshoutje-button


“De Visionair”

Versie 1

Versie 2

Deze versie heeft de tekst “Life is but a canvas to your imagination”, gemaakt in twee verschillende lettertypen, dus je kan kiezen voor de leukste! De foto is genomen in Capadocia, Turkije, waar prachtige stenen tot je verbeelding spreken. Ben jij iemand die snapt dat je het leven helemaal zo kan creeëren en indelen zoals je het zelf wilt? Of wil jij daar juist dagelijks aan herinnerd worden? Dan is dit wijshoutje echt wat voor jou!

Afmeting:
15×15 cm

Prijs:
€10,-

wijshoutje-button


“De Ondernemer”

Deze versie heeft de tekst “Ik heb het nog niet gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” van Pippi Langkous. De foto is gemaakt in Amsterdam tijdens Koninginnedag. Ben jij ook zo’n ondernemend type, vlieg jij je dromen achterna, ook al heb je geen idee of het wel kan? Heb jij de meest waanzinnige ideeën en maak je ze ook waar? Dan is dit wijshoutje echt wat voor jou. Voor de ondernemers en de aanpakkers onder ons.

Afmeting:
10×15 cm

Prijs:
€8,50

wijshoutje-button


“De Workaholic”

Deze versie heeft de tekst “Every once in a while, everyone needs a little break”. De foto is genomen in Kroatië, waar de kerstman in z’n zwembroekje over de boulevard liep. Ben jij iemand die eigenijk te weinig tijd voor zichzelf en zijn geliefden neemt? Of zie jij juist de waarde in van er even tussenuit gaan? Dan is dit wijshoutje echt wat voor jou!

Afmeting:
15×15 cm

Prijs:
€10,-

wijshoutje-button