Out with the old & In with the new

Oud & Nieuw, een super mooi moment om eens terug te kijken en te bepalen of je eigenlijk wel alles wil meenemen naar volgend jaar!

Want zeg nou eerlijk, voor eeuwig wrok tegen iemand blijven houden, vasthouden aan dingen die je allang niets meer brengen, noem het maar op, echt beter wordt je er niet van.

Hoe fijn is het dan om één keer per jaar de balans op te maken? Om echt even stil te staan bij jouw leven? Wat mag weg? Wat mag blijven? Aan welke dromen gaan we komend jaar werken?

Tijdens dit evenement gaan we samen alvast het oude afsluiten en het nieuwe verwelkomen.

Naast dat het een waardevol middag wordt, wordt het bovenal een gezellige dag met mooie vrouwen. Én we hebben de locatie geselecteerd op aanwezigheid van glühwein en warme chocomelk met slagroom, want bij een winters evenement horen winterse drankjes (voor eigen rekening)! Nom nom nom nom…

Out with the old...

Ben jij ook zo gek op een kampvuur? Tijdens dit evenement gaan we een afscheidsbrief schrijven. Wat wil jij allemaal loslaten? Wat dient jou niet meer als persoon? Wat voelt letterlijk als ballast? Neem dit moment om er letterlijk afscheid van te nemen. Als het eenmaal op papier staat, mag je de papieren schepen letterlijk achter je verbranden ;). Ga maar vast oefenen met bootjes vouwen (grapje)!

In with the new....

Hee er is weer plek… Plek voor nieuwe en mooie dingen die jou wel verder brengen, mooier maken, helpen om te groeien. Tijdens het tweede gedeelte van de dag gaan we ons richten op wensen en dromen voor 2018. Welke dromen wil jij verwezelijken in het nieuwe jaar? We doen ook nog een leuke oefening over hoe je je meer kan richten op het positieve in het leven. Voor deze oefening heb je een wenspotje nodig! Neem je zelf een leuk (jam)potje mee? Je kunt ook een starterspakket erbij nemen (beperkt aantal beschikbaar!). Dan regelen wij alles wat je nodig hebt voor de oefeningen!

Out with the old & In with the new ticket

€7,50

Deelname aan het gehele programma, van 1 tot 5 uur:

  • Diverse oefeningen over loslaten (waaronder je afscheidsbrief verbranden!) en dromen helder krijgen
  • Een lezing van Pauline Schilder over sprookjes en draken, aangezien je hoofdrolspeler bent in je eigen avontuur
  • Een oefening door Marjan Veldwachter, over hoe je op energie niveau je wensen kan realiseren.

Gezellige middag met gelijkgestemde vrouwen

Drinken voor eigen rekening

Neem pen en papier mee en een wenspotje! Je kunt ook een starterspakket kopen, dan regelen wij dit! (Zie hieronder)

Oud & Nieuw Starterspakket

+ €10,00

Een pakketje met symbolisch briefpapier en schrijfgerei zodat jij jouw afscheidsbrief kan schrijven

Handgemaakt en uniek wenspotje (jar full of happiness) om jouw dromen voor komend jaar in te verzamelen 

Rachel Oraile

Rachel is een topper in het kapstervak en sinds een aantal jaar intensief bezig met haar persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft haar op een nieuwe missie gezet: Zij wil het uiterlijk en het innerlijk van de vrouw weer op één lijn brengen. Want, merkte ze, je bent pas écht prachtig als je van binnen ook prachtig bent. Rachel gelooft in de kracht en de schoonheid van de vrouw en wilt dat elke vrouw weer gaat shinen vanuit haar eigen girlpower. Haar klanten komen dan ook graag in haar kapperstoel zitten voor mooi haar en een mooi gesprek. Daarnaast organiseert ze evenementen en activiteiten gericht om vrouwen van binnen heel te maken.

Sietske de Waard

Sietske is idealist in hart en nieren en heeft de missie om van de wereld een mooiere plek te maken. Zij organiseert evenementen rondom bewuster leven én geeft trainingen aan idealistische vrouwen. Zij gelooft dat deze vrouwen het beste tot hun recht komen wanneer ze gelukkig zijn. Wanneer ze zichzelf goed kennen en zichzelf volledig omarmen, the good and the bad. Want alleen dan kun je echt het verschil maken in de wereld.

Pauline Schilder

"Ik geloof dat wanneer we ons hart volgen en kiezen voor het avontuur, we pas echt leven! Maar dat vraagt wel wat lef, zelfinzicht en doorzettingsvermogen. Uiteindelijk creëren we dan het leven wat moeiteloos lijkt te gaan en ons zingeving oplevert. Het leven wat je een WHOW gevoel geeft. Wat je hart in vuur en vlam zet. Dit is ook wat mij kenmerkt. Ik ben dol op nieuwe dingen leren, avonturen beleven, nieuwe mensen ontmoeten en speels door het leven gaan. Van een ongelukkige juf voor de klas, naar een gelukkige meester over mijn eigen leven. Dat is mijn reis van het afgelopen jaar geweest , een waar ik nog middenin zit. Bij het aangaan van jouw eigen avontuur zul je pieken en dalen tegenkomen. Draken die je moet verslaan of omarmen. Zodat jij de held wordt in jouw verhaal. Om jullie te inspireren kom ik spreken op het event. Ik wil jullie graag ontmoeten!" Pauline is belevenis-creator, trainer/ coach-spreker en performer en het boek 'A Hero's Journey' van Joseph Campbell is een grote inspiratiebron voor haar en haar lezing.

Marjan Veldwachter

"In mijn praktijk geef ik energie behandelingen, je kunt hierbij denken aan pijnklachten, scheefstand van het lichaam, maar ook behandelingen om anders om te gaan met emoties of met bijvoorbeeld je dropverslaving. Alles is energie! Op een mooie manier kunnen we hier een aanpassing in doorvoeren." Zaterdag gaat Marjan met ons een mooie oefening doen. We gaan de persoonlijke wensen via ons energiesysteem uitzetten in het universum. No worries, ze gaat het je zaterdag allemaal uitleggen! Denk dus vast na over welke wens je gerealiseerd wil hebben. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een iPad of een financieel voordeel of je wens om je werk een bepaalde richting te geven, eigenlijk kan alles. Bedenk gewoon wat je zou willen. Dan werken we het zaterdag samen met Marjan verder uit en gaan aansluitend de oefening doen. Zodat je je wensen niet alleen heb bedacht, maar ook voelt!

De locatie

Bij een bijzonder evenement hoort een bijzondere locatie. Restaurant Nunu is het enige Australische restaurant in het oosten van het land. Het ligt net buiten Deventer, tegen de bosrand aan. 

Achter het restaurant staat een grote tipi, waar wij gebruik van mogen maken. Geen zorgen, het is er gewoon lekker warm. En niet alleen qua temperatuur maar zeker ook qua sfeer.

Benieuwd hoe je er kan komen? Dit is het adres:

Raalterweg 22
Schalkhaar