Podcast #5. Relaxt denken over geld verdienen als sociaal ondernemer

Hey lieve Love Rebel,

Als jij aan het begin staat van het ondernemersavontuur en hebt besloten je boodschap uit te dragen, de wereld een beetje mooier te maken met jouw projecten, diensten en producten….

En je hebt ook besloten hier je hele inkomen mee te genereren….

Het liefst deze maand nog (want er begint een einde te komen aan het geld, uitkering stopt, baan houdt op, dat soort dingen)

Dan wil ik heel graag mijn inzichten met je delen hierover. Want als je geld druk voelt en je merkt dat dit je juist doet bevriezen , maar je hebt bepaald voor deze ondernemers weg te kiezen, dan is dit een heel fijne podcast om naar te luisteren.

Ik deel in deze podcast mijn inzichten over geld en sociaal ondernemen en vooral over hoe ik nu onderneem vanuit excitement in plaats van het eerdere bewijsdrang.

Welk inzicht haal je uit de podcast? Lijkt me heel leuk om van je te horen ❤

 

Liefs,

Sietske

2 Replies to “Podcast #5. Relaxt denken over geld verdienen als sociaal ondernemer”

  1. Mooi Sietske! Bij mij ligt er inderdaad te veel druk op het verdienen met mijn bedrijf.. zodat ik soms bevries en niet echt verder kom. Hoewel ik eigenlijk geen baantje erbij wil, besef ik dat deze manier van werken alles een stuk relaxter kan maken en daardoor de creativiteit weer meer laat stromen 🙂 Mits.. het een super leuke baan is/of toffe projecten zijn! Mijn vorige baan was zo zwaar dat de combi met eigen bedrijf absoluut niet lukte.. had er gewoonweg geen energie voor. Dat zit nog erg in mijn hoofd.. en wil ik ook absoluut niet meer meemaken. Maar dat kan natuurlijk ook anders. Zolang het maar goed voelt! Ik denk dat dat mijn grootste inzicht is. Thanks 🙏

    1. Hey Inge, Super herkenbaar! Die ervaring had ik zelf ook. Gelukkig kan je inderdaad gewoon je voorwaarden stellen aan de baan. En het hoeft ook niet zolang je inkomen hebt;) het is lekker om te weten dat die optie er is, mocht het allemaal toch niet zo snel gaan als je wil. Juist die wetenschap kan je helpen om sneller je bedrijf op te bouwen omdat je relaxt bent in de wetenschap dat er altijd wel voor je wordt gezorgd. ❤

Geef een reactie