Podcast #2. vrijer kijken naar duurzaam en ‘goed’ leven en daardoor meer plezier hebben!

In deze aflevering wil ik je geruststellen, als jij nog niet 100% vegan bent, als je nog niet je werkt hebt gemaakt van het uitwissen van al het onrecht in de wereld ;). Je hoeft niet te voldoen aan het perfecte plaatje te voldoen om het verschil te kunnen maken. In deze podcast laat ik je zien dat je heel goed de wereld mooier kan maken door jezelf te zijn en geef ik je een oefening mee om los te komen van je eigen denkkaders waardoor je weer keuzes kan maken die bij jou passen. Geen 100% vegan meer, geen 100% biologiscch meer, niet altijd je afval moeten scheiden (tenzij dit jou allemaal van nature afgaat natuurlijk en je het belangrijk en leuk vindt). Weg met flexitarier zijn omdat je andere mensen niet tot last wil zijn en je eigenlijk wel helemaal 100% vega wil zijn. dat kan natuurlijk ook. Jij mag het doen zoals jij wil!

Geef een reactie