Train je brein op positiviteit met dit leuke spaarpotje

Ik heb altijd op een bepaald punt, dat ik mijn haar zo zat ben dat ik snak naar een knipbeurt, zo ook in januari. Gelukkig kende ik kapster Rachel, die inmiddels een goede vriendin van mij geworden is. Nee, ze is niet je doorsnee kapster. Deze chick heeft een droom. De droom om uiteindelijk een kapperszaak te hebben, waar je, terwijl je geknipt wordt, een coachinsessie kan krijgen! Hoe vet is dat!

Want, schoonheid zit niet alleen van buiten, juist ook van binnen, vindt ze. Dit weet zij als geen ander. Net als iedereen heeft ook zij haar geschiedenis van onzekerheden en moeilijke tijden. Juist door de moeilijkheden op haar pad te gebruiken als leermomenten, is ze veel positiever in het leven gaan staan. “Alleen beauty van buiten is niet meer genoeg. Echte beauty zit van binnen en daarin wil ik wat betekenen voor mensen. Ik wil óók de beauty die van binnen zit weer naar boven halen, net zoals ik dat bij mezelf heb gedaan.”

En die positieve houding komt nog meer naar voren als ze begint te vertellen over de ‘Jar full of…’. “Elke dag”, vertelt ze, “schrijf ik één geluksmomentje op een papiertje en stop die in een pot. Hij gaat niet open voor het jaar voorbij is. Pas aan het eind van het jaar neem ik een moment en ga ik ze allemaal lezen, zodat ik me al die positieve momenten weer voor de geest kan halen. Vaak vergeet je wat goed is gegaan in een jaar en herinner je je toch meer de dingen die niet zo lekker gingen. Dat vond ik op een gegeven moment zo jammer, dat ik op het idee kwam om mijn geluksmomentjes te gaan verzamelen.”

Rachel vond het zo leuk om te doen dat ze de potten ook cadeau is gaan geven, aan vriendinnen, familie en zelfs destijds aan haar vriendje! En ja, natuurlijk wilde ik toen ik dit toffe idee hoorde, het delen met nog meer mensen. En Rachel ook! Zo zijn we deze ‘Jar full of…’ ook voor jou gaan maken! Je kunt deze spaarpot op verschillende manieren gebruiken. Verzamel je geluksmomenten, inspiratiebronnen, complimentjes of positieve gedachten. Als je zelf een leuk idee hebt, kan dat natuurlijk ook!

Wil je er ook ééntje hebben? Stuur me dan een e-mailtje! Voor €8,50 heb je er één uit deze limited edition.

Want geluk zit in een klein potje ;).

 

 

Geef een reactie