Sietske stapt over de drempel – Liften – Terug naar huis!

De hele groep bij elkaar

Vorige keer zag je al dat we het eindpunt hebben gehaald!!! Super vet!! Geeft echt een kick dat we dat zo maar ff geflikt hebben! Na een nachtje geslapen te hebben bij onze Couchsurf host Peter, is het tijd om naar huis te gaan. En dat doen we natuurlijk weer liftend. Gaan we het deze keer ook redden? Of moeten we toch de trein naar huis nemen?

Heb je de eerste drie afleveringen gemist? Dan zou ik die zeker nog even kijken: Aflevering 1Aflevering 2 en Aflevering 3. De samenvatting van het hele liftavontuur vind je hier: compilatie.

Wat staat er op jouw bucketlist?

 

Over de serie

Dromen… Verlangens… Wat doe je ermee? Laat je ze gaan of stap je over je angst heen en ga je gewoon DOEN? In de serie ‘Sietske stapt over de drempel’ volg je mij terwijl ik de dingen op mijn bucketlist uitvoer. Het zijn dingen die ik heel lang al eens wilde doen, maar die ik niet aandurfde; Er waren nog te veel vraagtekens waardoor ik eerder het risico niet wilde nemen. Nu besloot ik het toch te proberen. Dit heb ik vastgelegd; Om jou een beeld te geven van wat het inhoudt. Om een aantal vraagtekens voor jou op te lossen. Zodat jij het ook gewoon kan gaan doen of het voor eens en voor altijd van je lijstje kan strepen.

Geef een reactie