Sietske stapt over de drempel: Liften – ons avontuur in het kort

liften aankomst

Dromen… Verlangens… Wat doe je ermee? Laat je ze gaan of stap je over je angst heen en ga je gewoon DOEN? In de serie ‘Sietske stapt over de drempel’ zie je hoe ik dingen op mijn bucketlist uitvoer. Het zijn dingen die ik heel lang al eens wilde doen, maar die ik niet aandurfde; Er waren nog te veel vraagtekens waardoor ik eerder het risico niet wilde nemen. Nu besloot ik het toch te proberen. Dit heb ik vastgelegd; Om jou een beeld te geven van wat het inhoudt. Om een aantal vraagtekens voor jou op te lossen. Zodat jij het ook gewoon kan gaan doen of het voor eens en voor altijd van je lijstje kan strepen.

Liften

Het stond al een tijd op mijn ‘bucketlist’. Liften! Ik zag het al voor me: thuis komen met de meest wilde verhalen en avonturen! Toch hield de gedachte dat er misschien iets ergs kon gebeuren mij tegen. Daarnaast wist ik helemaal niet hoe het moest! Aan het begin van dit jaar besloot ik dat 2016 het jaar van ‘GEWOON DOEN’ werd. Ik had een aantal vriendinnen gevraagd om mee te gaan, maar augustus naderde zijn einde…. Het was er nog steeds niet van gekomen! Tot Couchsurfing Zwolle een evenement plaatste: Hitchhike Contest! Dat kon ik gewoon niet aan me voorbij laten gaan! Ik schreef me in! Gelukkig werden we in groepjes van 2 gedeeld, wat mijn angst om vermoord te worden wat temperde.

Dit is alvast een voorproefje op de komende 4 afleveringen!

 

Benieuwd naar de rest? Hier kan je aflevering 1 vinden. En hier aflevering 2. Je ziet de blunders die we maken en krijgt de tips die daar uit voort komen :).

 
Wat staat er op jouw lijstje? Wat houdt jou tegen? Wij zijn blij met jouw reactie!

2 Replies to “Sietske stapt over de drempel: Liften – ons avontuur in het kort”

  1. […] naar de rest? De compilatie vind je hier, aflevering 2 vind je hier. De compilatie geeft een beeld van het hele avontuur. In […]

  2. […] Heb je de eerste drie afleveringen gemist? Dan zou ik die zeker nog even kijken: Aflevering 1, Aflevering 2 en Aflevering 3. De samenvatting van het hele liftavontuur vind je hier: compilatie. […]

Geef een reactie